Haberler

Okullararası Bocce Petank İl Birinciliği Yapıldı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Küçükler,Yıldızlar ve Gençler Kız ve Erkekler Bocce Petank İl Birinciliği" tamamlandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Küçükler,Yıldızlar ve Gençler Kız ve Erkekler Bocce Petank İl Birinciliği" tamamlandı.

Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen müsabakalara 10 okuldan toplam 90 sporcu katıldı.

Bocce Patank Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen müsabakalara Orhan Gazi İmam Hatip, Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz, Özel Burç Okulları,Karaisalı 1 Nisan Yatılı Bölge Okul, Süreyya Nihat Oral ve Veli Yavuz Ortaokulları, Özel Burç Üçgül Anadolu, Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler,Toplu Konutlar İdaresi (TOKİ) Sarıcam Anadolu ile Çukurova Elektrik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinden toplam 90 sporcularının katıldığını söyledi.

Adana'da ilk defa gerçekleştirilen müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğine dikkat çeken Özdağ, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Adana'da ilk kez yapmamıza rağmen, yarışmalara büyük ilgi olması bizleri gelecek için umutlandırdı. Müsabakalarda başarılı olan okullar ileri tarihlerde Adıyaman'da yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Bocce Petank sporunun ilimizde gelişmesi için çaba gösteren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fazlı Bayram Hadi ile Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik'e teşekkür ederiz."

Dereceye giren sporculara madalyalarını Bocce Petank Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, okul müdürleri ile müsabaka hakemleri verdi.

Küçük kızlar: Sarıçam Orhan Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Küçük erkekler: Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu

Yıldız kızlar: Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu

Yıldız erkekler: Sarıçam Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu

Genç kızlar: Çukurova Özel Burç Üçgül Anadolu Lisesi

Genç erkekler: Çukurova Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Sarıçam Yerel Haberler

title