Haberler

Okullar Eğitime Hazır

Bayram sonrası yaklaşan 2012-2013 eğitim ve öğretim yıllı sebebi ile açıklamada bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin eğitime yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerle eğitim dostu bir belediye olduğunu...

Bayram sonrası yaklaşan 2012-2013 eğitim ve öğretim yıllı sebebi ile açıklamada bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin eğitime yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerle eğitim dostu bir belediye olduğunu kanıtladığını söyledi.

Okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte daha önceden müracaat eden okul idarelerinin taliplerini tek tek yerine getirildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Belediye sınırları içerisinde seyyar olarak satış yapmanın zaten yasak olduğunu hatırlatarak " Yaz ayları boyunca okulların bahçe ve çevre düzenlemesi olan taliplerini yerine getirdik. Spor sahalarını oluşturduk bozulan, kırılan spor aletlerini ise onardık. Okulları yaz tatillerinde haşarata karşı ilaçladık. Dolayısı ile okullar açılmadan biz, okulları eğitim ve öğretime hazır hale getirdik. " dedi.

Melikgazi Belediyesi olarak Battalgazi de 24 derslikle çok modern ve bilgisayar donanımlı bir okul yaparak bölge halkının hizmetine sunduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Gecekondu önleme bölgesinde ek bir okul binası yaptırdıklarını ayrıca Anbar Bölgesine de bir ana sınığı inşa ettiklerini kaydetti.

Okullara daha seri, güvenli ve akışkan bir ulaşım sağlanabilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ve her türlü yol çalışmasının okullar açılmadan tamamlanacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle sürücülerin okul yolları, güzergahları ve önlerinde hız yapmamaları gerektiğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melikgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title