Haberler

Okan Şimşek Türkiye Şampiyonu

Tuzla Belediyespor adına dövüşen Erzurumlu Taekwondoculardan Okan Şimşek Büyük Erkeklerde 74 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Avrupa vizesi aldı.

Tuzla Belediye spor adına dövüşen Erzurumlu Taekwondoculardan Okan Şimşek Büyük Erkeklerde 74 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Avrupa vizesi aldı. Ömer Faruk Şimşek ise şansını Milli takım seçmelerinde deneyecek.

Erzurumlu taekwondocuların başarısı sürüyor. Antalya'nın Alanya ilçesinde

18-24 Şubat 2013 tarihlerinde yapılan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda İstanbul Tuzla Belediye spor'da spor yaşantısını sürdüren Okan Şimşek 74 kiloda Türkiye şampiyonu olarak İspanya'da yapılacak olan Uluslar arası Opens Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Üst üste yedi maç kazanarak altın madalya kazanan Milli sporcu şimdiden hedefini şampiyonluk olarak belirledi. 58 kiloda tatamiye çıkan Ömer Faruk Şimşek ise madalya maçını kaybetti. Ancak Teknik Komitenin özel isteği üzerine Milli takım seçmelerine katılma hakkını elde etti.

Milli sporcular Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ı ziyaret etti. Antrenör Abdullah Tortumlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, başarılı taekwondocuları tebrik ederek başarı dileğinde bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Şimşek Türkiye Tuzla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title