Haberler

Oğuzeli Kaymakamlığı Tarafından 'Nar Diyarından Esintiler' Şiir Dinletisi Programı Yapıldı

Oğuzeli Kaymakamlığı, 'Nar Diyarından Esintiler' adlı şiir dinletisi programı gerçekleştirdi.

Oğuzeli Kaymakamlığı, 'Nar Diyarından Esintiler' adlı şiir dinletisi programı gerçekleştirdi.

Oğuzeli Kaymakamlığı'nın gerçekleştirdiği ve Oğuzeli Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen şiir dinleti programına, ülkenin 4 bir yanından gelen şairler, Türkçenin ahengi ile izleyicileri büyüledi.

Programa; Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, İlesam Gaziantep Şube Başkanı Muhittin Arar, Yardımcı Doçent Doktor Zeki Gürel, Hadi Önal, Gülseren Sarı, Yardımcı Doçent Doktor Ahmet Özpay, Selçuk Uğur, Faik Güngör ve çok sayıda dinleyici katıldı.

Yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından başlayan programda ülkenin değişik yörelerinden gelen şairler kendi şiirlerini okuyarak dinleyicilere güzel bir gece yaşattı. Programa onur konuğu olarak katılan Yavuz Bülent Bakiler ise programda okuduğu şiirlerle dinleyicilere duygulu anlar yaşattı. Kendisinin Gaziantep Lisesi'nde okuduğunu ve yazdığı 'Antepli Şahin' isimli şiirinin, Gaziantep Valiliği'nin duvarına o zamanın Valisi, şimdi ise İç İşleri Bakanı olan Muammer Güler tarafından nakşedildiğini söyleyen Bakiler, Gaziantep'i çok sevdiğini ve burada olmaktan mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Öztekin Zeki Gürel Hadi Önal Oğuzeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title