Haberler

Öğrencilerden Başkan Osman Genç'e Plaket

Dereler İlköğretim Okulu Öğrencileri, Okullarına Yaptığı Çevre Düzenlemesi Nedeniyle Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e Plaket Verdi.

Dereler İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarına yaptığı çevre düzenlemesi nedeniyle Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e plaket verdi.

Dereler İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Özdil, yıl sonu etkinliği nedeniyle program düzenledi. Programa Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Okul Müdürü Mustafa Özdil, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Dereler İlköğretim Okulu'nun geçmişinin yeni olduğunu ve buna rağmen gerek eğitim ve gerekse de çevre düzenlemesinde geldiği noktanın ortada olduğunu dile getiren Okul Müdürü Mustafa Özdil, okulun çevre düzenlemesinde emeği geçen başta Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Fen İşleri Müdürü Suat Yazıcı'ya teşekkür etti.

Eğitim bir ülkenin kalkınmasında en önemli faktör olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise, "Eğitimci bir başkan olarak bu bilinç içerisinde beldemizde eğitimle ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın temiz ortamlarda oyun oynamaları için okullarımızın ihata duvarlarını ve çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Eğitime olan desteğimiz, var olduğumuz müddetçe devam edecek" diye konuştu.

Öğrenci Meclisi Başkanı Hande Bayraktar, Başkan Osman Genç'e teşekkür edip plaket takdim etti.

Yapılan konuşmanın ardından öğrencilerin yıl içinde yaptıkları resimlerden oluşan sergi gezildi.

(SAM-SA)

12.06.2007 15:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title