Haberler

Ödemiş CHP'de Meclis Üye Adayları Belli Oldu

Güncelleme:

Yüksek Seçim Kurulunun belirlediği seçim takvimine göre siyasi partilerin yerel seçimlerdeki adaylarını teslim etmesi gereken süre doldu.

Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği seçim takvimine göre siyasi partilerin yerel seçimlerdeki adaylarını teslim etmesi gereken süre doldu. Siyasi partiler, daha önce açıkladıkları belediye başkan adaylarının ardından dün de belediye meclis üyelerini açıkladılar.

Ödemiş'te Belediye Başkanı Bekir Keskin ile yola devam kararı alan CHP'nin belediye meclisi üye listesi netleşti. Kesinleşen listeyi CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş basınla paylaştı. Listenin ilk sırasında CHP'nin il genel meclisi üyesi Erol Soyuer yer aldı. Belde belediye başkanlarından Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel ikinci, Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener üçüncü sıradan listeye girdi. Listede Belediye Başkanı Bekir Keskin'in kontenjan adayları ise Hüseyin Kurt, Hilkat Uyguner ve DSP İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek CHP'ye geçen Ulutan Torun oldu.

31 İSİM LİSEYE KONULDU

42 aday adayı arasından 31 isim listeye konulurken, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş yaptığı açıklamada birlik-beraberlik içerisinde listenin belirlendiğini söyledi. Güriş, "Listeyi ilçe yönetimi ve belediye başkanımızla birlikte konsensüs olarak belirlemeye çalıştık. Bu partide herkes mutlaka bir görevde yer almak ister. Önemli olan hep birlikte aynı amaca inanıp mücadele etmektir. Parti ilkeleri içerisinde herkesi birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Genç arkadaşlarımızın gelecek dönemlerde daha da çok yer almalarını isteriz. Bunun için de genç arkadaşlarımız partinin içerisinde daha fazla çalışmalılar. Belirlenen liste Ödemişimize hayırlı olsun" dedi.

CHP MECLİS ÜYELİĞİ ADAY LİSTESİ

CHP'nin meclis üyeliği aday listesi: Erol Soyuer, Ali Demirel, Cumhur Şener, Nazan Dönmez, Hayrettin Çamlıbel, Ruhi Şenöz, Mustafa Güldürür, Özkan Akgün, Sezer Türkmenoğlu, Gülşen Arıkan, Ali Eker, Turan Dumanlılar, Metin Uçar, Bahriye Kaner, Zihni Duran, Fahri Sayat, Mehmet Beşir Saygın, Faruk Taşkoyan, Özlem Soykan Kırlı, Figen Kırsoy Karakçı , Muhlise Bintepe. Sedat Dereli, Mehmet Sovanci, Ali Karaman, Aynur Dikicioğlu, Buket Gültepe, Mehmet Diker, Mustafa Ali Uğur. Kontenjan adayları da şu isimlerden oluştu: Hüseyin Kurt, Hilkat Uyguner, Ulutan Torun. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksek Seçim Kurulu Bekir Keskin Ali Demirel Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title