Haberler

Neü'de Erasmus ve Farabi Programları Tanıtım Günleri

Nevşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından, üniversite öğrencilerini bilgilendirmeye yönelik 'Erasmus ve Farabi Programları Tanıtım Günleri' kapsamında ilk toplantı yapıldı.

Nevşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından, üniversite öğrencilerini bilgilendirmeye yönelik 'Erasmus ve Farabi Programları Tanıtım Günleri' kapsamında ilk toplantı yapıldı.

Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilen 'Erasmus ve Farabi Programları Tanıtım Günleri' toplantısına; Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İlhan Güllü, Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü Erasmus ve Farabi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İbrahim İlhan, Uluslararası İlişkiler Ofisi Uzmanları Sema Bilgin ve Makbule Talip, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Özge Gökmeydan'ın yanı sıra çeşitli fakülte ve bölümlerden öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İlhan Güllü'nün yaptığı bilgilendirme toplantısı, Uluslararası İlişkiler Ofisi Uzmanları Sema Bilgin ve Makbule Talip'in değişim programlarını tanıtmaya yönelik gerçekleştirdikleri sunumla devam etti. Toplantıda ayrıca Polonyadaki Kielce Ekonomi Turizm ve Sosyal Bilimler Üniversitesinde 2011-2012 Akademik Yılı Güz Döneminde öğrenim gören, İ.İ.B.F. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Özge Gökmeydan öğrenci arkadaşları ile süreç hakkında edindiği deneyimlerini paylaştı.

Toplantı sonunda öğrencilerin Erasmus ve Farabi Değişim Programlarına nasıl başvurabilecekleri, nelerle karşılaşabilecekleri, programların kendilerine sağlayabileceği katkılar hakkında ayrıntılı bilgiler verilirken, öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Farabi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title