Haberler

Nazilli Belediyesi'nin Yüzme Kursları Başladı

Nazilli Belediyesi çocukların yüzmeyi öğrenebilmeleri ve eğlenceli bir yaz geçirmelerini sağlamak amacıyla "Haydi Çocuklar Yüzmeye" sloganı ile Şehit Akın Kurtoğlu olimpik havuzunda yüzme kursları başlattı.

Nazilli Belediyesi çocukların yüzmeyi öğrenebilmeleri ve eğlenceli bir yaz geçirmelerini sağlamak amacıyla "Haydi Çocuklar Yüzmeye" sloganı ile Şehit Akın Kurtoğlu olimpik havuzunda yüzme kursları başlattı.

Gerçekleşen yüzme kursları ile çocukların yaz tatillerini öğrenerek ve eğlenerek geçireceklerini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"Bu yılda biri bayan olmak üzere 4 yüzme öğretmenimiz eşliğinde yüzme kursumuzu başlattık. Çocuklarımızın daha sağlıklı ve mutlu bir hayat sürebilmeleri için spor sevgisi, spor yapma alışkanlığı ve aktif bir yaşam sürme alışkanlığı kazanmaları gerektiğine inanıyoruz. Amacımız Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor ahlakına ve spor disiplinine sahip sağlıklı, başarılı ve sosyal açıdan güçlü bireyler olmalarına yardımcı olmaktır. Bunu sağlamak adına çocuklar için eğlenceli, heyecanlı ve başarı hissiyle donatılmış bir ortam sağlanmaktadır. Belediyemiz tarafından düzenlenen Yüzme Kursunda da bizim amacımız budur. Çocuklarımız burada hem yüzmeyi öğreniyor hem de hoşça vakit geçirerek eğleniyorlar. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yaz tatili boyunca yüzme kursunun yanında düzenlediğimiz futbol, basketbol, hentbol, tenis gibi kurslarımızla çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Nazilli Belediyesi olarak önümüzdeki dönemlerde Çocuklarımızın fiziksel gelişimlerini sağlamak, onları obeziteden, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirebilmelerini sağlamak amacıyla üstlendiğimiz sosyal, sportif aktivitelerimiz bundan sonra da devam edecek. Bu aktiviteler sayesinde geleceğimizin teminatı çocuklarımız kendine güvenen, sosyalleşmiş ve sağlıklı nesiller olarak yetişecektir" dedi.

Nazilli Belediyespor Spor Eğitmenleri Hasan Aygün, Utku Duru, Erdem Özyeşil ve Raziye Aytekin tarafından Sümer Park İçerisinde olimpik ölçülere göre yapılmış Şehit Akın Kurtoğlu Yüzme Havuzunda 21 Haziran 2016 tarihinde başlayan yüzme kursu 28 Temmuzda son bulacak. 7-16 yaş arası gruplarından oluşan 100 kursiyer öğrenciye Yüzme Öğrenme ve Geliştirme Kursu verilecek yüzme kursunda öğrencilere haftada üç gün iki seans halinde eğitimi verilecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

title