Haberler

Nazilli 2. Lig'e Hazırlanıyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Nazilli Belediyespor, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına 16 Temmuz 2012 Pazartesi günü top başı yaparak başlayacak.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Nazilli Belediyespor, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına 16 Temmuz 2012 Pazartesi günü top başı yaparak başlayacak.

Geçtiğimiz sezona müthiş bir giriş yaparak sezon boyunca sergilediği güzel futbolunu şampiyonluk kupası ile süsleyen ve kupayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden alan siyah-beyazlı ekip, 2. ligde de fırtına gibi esmek istiyor. Geçtiğimiz yıl kurulan şampiyon kadrosunu bu yılda bozmamak için uğraşan Nazilli ekibinde, tek kayıp kaptan kaleci Hakan Canbazoğlu'nun yuvadan ayrılması oldu. Ahmet Güven, Mustafa Aslan, Gökhan Aydıngül, Erdal Akyürek ve Kiralık Okan, bu sezon siyah-beyazlı takımdan ayrılırken kaptan Hakan Canbazoğlu'nun Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a gitmesi ise hem taraftarını, hem sevenlerini hem de kulüp yöneticilerini buruk bir sevinç yaşamasına neden oldu. Tecrübeli ve başarılı file bekçisinin muhteşem performansına 2.Lig'de ihtiyaç duyulacağı belirten kulüp yöneticileri, Süper Lig'e futbolcu göndermekte mutlu edici diyerek, transferden duyduklarını memnuniyeti dile getirdiler.

16 TEMMUZ TOPBAŞI YAPILACAK

2. Lig hazırlıklarına iç transferde çalışmalar yaparak başladıklarını hatırlatan Genel Menajer Orhan İbiş, "Geçtiğimiz yıldan bu yana yapılanmamızı sürdürüyoruz. Öncelikle 2.lig hazırlıklarımıza şampiyon kadromuzu koruyarak başladık. Bazı oyuncularla yolumuzu ayırdık ama kimi Süper Lig'e gitti kimi ise artık yeni kulüplerde oynamak istediklerini belirttiler. Tabii ki herkesin kararına saygılıyız. İç transfer çalışmalarımızın ardından dış transferde ise şuana kadar 5 futbolcu ile sözleşme imzalayarak siyah-beyazlı renklere dahil ettik. Bu transferlerimizin tamamı da 2 yıldır transfer ekibimizin izlediği, hakkında notlar verdiği futbolcular. Bu nedenle de geçtiğimiz yıl yaptığımız transferler takıma hızlı uyum sağlamış ve sezon sonunda şampiyonlukla taçlanmasına neden olmuştu. Bu yılda izlediğimiz ve kendilerine inandığımız futbolcularla sözleşme imzalıyoruz. Tabii ki ayakları yere basan, mütevazi bir kadro kurma peşindeyiz. Bu nedenle de dış transferlerde ince eleyip sık dokuyarak hem bize yayarlı hem de bütçemize uygun arkadaşlar arıyoruz. Transfer çalışmalarımızı kamp sezonu öncesi tamamlama düşüncesindeyiz. Teknik heyetimizin ve Yönetimimizin de isteği bu yönde. Kamp öncesi transferlerimizi tamamlamak ve kampta tüm futbolcularımızı görmek istiyoruz. Sezon çalışmalarımıza ise 16 Temmuz 2012 Pazartesi 18: 00 de top başı yaparak başlayacağız" dedi.

İbiş, iç transferde sadece Fatih Üge ile görüşmelerin sürdüğünü onun da durumunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirtti.

GİDENLER, KALANLAR VE GELENLER

Gidenler: Ahmet Güven, Erdal Akyürek, Gökhan Aydıngül, Mustafa Aslan ve kiralık Okan Sarı ile Süper Lig kulübüne transfer olan Hakan Canbazoğlu.

Kalanlar: Kurtuluş Yurt, Lider Koç, Bora Yelken, Hüseyin Bülbül, Burak Koca, Erhan Şahin, Erdinç Karakaş, Ali Setirekli, Hüseyin Demir, Mehmet Ersavaş, Furkan İlker Baştan, Mehmet Taş, Aykut Yenen, Muğdat Çelik, Fatih Özer, Mustafa Acar, Ayhan Altunkılıç ve Yiğit Dağkaya.

Gelenler: Konya Torku Şekerspor'dan Ümit Aydemir, Ünyespor'dan Aytaç Uçar, Ofspor'dan Hakan Soylu ve Yusuf Abdioğlu ile Denizlispor'dan İsmail Konuk. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Aydıngül Mustafa Aslan Ahmet Güven Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title