Haberler

Myo Yönetiminden Odalara Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ahmet Rıfat Görgün, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Mahir Çınar, Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik’i makamlarında ziyaret ettiler.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ahmet Rıfat Görgün, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Mahir Çınar, Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik'i makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretler esnasında, yüksekokul ve odaların işbirliği ile özellikle eğitim, ekonomi, turizm gibi konularda Manavgat ile ilgili yapılabilecek ortak projeler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken, ilçede faaliyet gösteren tüm STK'ları önemsediklerini belirten Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, "Başta eğitim olmak üzere ilçemiz için yapılabilecek her türlü çalışmada, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu olarak sivil toplum kuruluşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Doç Dr. Sert, odalarla birlikte çok daha güçlü projelere imza atarak ilçeye en yüksek düzeyde fayda sağlayabileceklerine inandığını da sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Abdullah Akça Ahmet Rıfat Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title