Haberler

Muradiye'de Yılsonu Sergisi

2011-2012 eğitim öğretim yılında açılan mesleki kurslara katılan kursiyerler tarafından hazırlanan ürünleri sergilendi.

Van'ın Muradiye İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce

2011-2012 eğitim öğretim yılında açılan mesleki kurslara katılan kursiyerler tarafından hazırlanan ürünleri sergilendi.

Kursiyerler tarafından yıl boyunca hazırlanan takı tasarım, çeyiz ürünleri, yöresel kıyafetlerin yanı sıra çeşitli süslemeli ürünleri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde sergilendi. İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ferhat Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, bazı kamu kurum amirleri ile kursiyerlerin katıldığı açılış töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Keskin; günümüzde yetişkin eğitimi denildiğinde akla ilk gelen kurumun halk eğitim merkezleri olduğunu söyledi. Keskin, "Halk eğitim merkezleri hayat boyu öğrenme merkezleri olarak ülkemizde örgün eğitimin dışında kalan yaklaşık 45-50 milyon kişiye hizmet vermektedir. Özellikle son yıllarda kişisel gelişim ve toplumsal kalkınmaya çok büyük katkıları olan bu merkezler, 'Yediden Yetmişe Eğitim' ilkesinden hareketle hem örgün eğitim sistemi içerisinde yer alan çocuklarımızı ve gençlerimizi hem de gerçek hedef kitlesi olan yetişkinlerimizi milli eğitim sistemimizin yaygın eğitim hedefleri doğrultusunda; iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli iş gücü olarak yetiştirmeyi hedefleyen kurumlardır. Bugün Muradiye Halk Eğitim Merkezi olarak çok yoğun geçen bir kurs döneminin sonunda geçtiğimiz 1 Eylül'de başlayan bu maraton boyunca açılan 110 kursta, bin 93 erkek ve bin 46 kadın olmak üzere toplam 2 bin 139 kursiyere hizmet vermiş bulunmaktayız" dedi.

İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ise, bayanların her yıl çalışmalarına bir yenisini ekleyerek kendilerini ne kadar geliştirdiklerini gösterdiğini söyledi. Kaymakam Tanrıkulu, "Bütün kursiyerlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor, çalışımlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini Kaymakam Erol Tanrıkulu ve protokol üyeleri birlikte kestiler. 3 gün açık olacak sergiyi gezen Tanrıkulu ve beraberindekiler, yapılan el emeği göz nuru ürünlerden dolayı tüm usta öğreticileri ve kursiyerleri tebrik ettiler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Tanrıkulu İhsan Keskin Muradiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title