Haberler

Muğla'da Okul Sütü Dağıtımı

Muğla'da Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının iş birliğiyle yürüttüğü "Okul Sütü" Projesi dolayısıyla program düzenlendi.

Muğla'da Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının iş birliğiyle yürüttüğü "Okul Sütü" Projesi dolayısıyla program düzenlendi.

Sabri Acarsoy İlkokulunda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Okul Sütü Projesi'nin amacının, anasınıfı dahil ilkokul öğrencilerine süt içme alışkanlığı kazandırarak bu sayede yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Çınar,  2013-2014 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminde haftanın üç günü Muğla genelinde anasınıfı ile İlkokul 1., 2., 3. ve 4. sınıfa giden 45 bin 245 öğrenciye süt dağıtımı yapılacağını belirtti.

Okul Sütü Projesi çerçevesinde ilk etapta okullarda süte alerjisi olan ve süt içip içmeyecek öğrencilerin bilgilerinin toplandığını ifade eden Çınar, süt içecek öğrencilerin veli izin belgelerinin de okullarda toplatıldığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar öğrencilere süt dağıtımı yaptı. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Sağlık Bakanlığı Zekeriya Çınar Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title