Haberler

Muğla'da 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamaları

Muğla'da 1 Mayıs İşçi Bayramı, çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Muğla'da 1 Mayıs İşçi Bayramı, çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Sendikalar, odalar ve siyasi partiler tarafından Atatürk Stadı altında başlayan yürüyüş sonrası Kışla Parkında 1 Mayıs İşçi Bayramı piknik havasında yapıldı.

İşçi Bayramı mitingi için Muğla merkeze ilçelerden de değişik sendikalar ve siyasi partiler kutlama programına katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı 1 Mayıs kutlamaları başladığı gibi olaysız bir şekilde sona erdi. Kutlama programı nedeniyle Muğla İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yollarda ve kutlama alanında geniş güvenlik önlemi alındı.

Muğla'daki kutlamalara CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, siyasi partiler, sendikalar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

(BT -İK)

01.05.2013 15: 57: 12

TSI

NNNN - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

1 Mayıs Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title