Haberler

Milli Eğitim Kurslarına Yoğun İlgi

Kırklareli’nin Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak ve Şube Müdürü Muştak Gencer, ilçede düzenlenen kursları ziyaret etti.

Kırklareli'nin Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak ve Şube Müdürü Muştak Gencer, ilçede düzenlenen kursları ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarıyla veli ve öğrencileri dershane ve özel kursların elinden kurtardığını ifade eden Bayrak, "Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursları açtı. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik açılan kurslara talep oldukça yoğun. Sadece Vize'deki okullarda okuyan öğrenciler değil yaz tatili için misafir olan öğrenciler de kurslarımıza devam etmektedir. Kurslarda TEOG hazırlık dersleri, bir önceki dönemin tekrarı ve üst döneme hazırlık şeklinde planlandı" ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak öğrencilerle yaptığı görüşmelerde, "Kurslara katıldığınız için 1-0 öne geçtiniz, bu kursların sizler için faydalarını üst dönemlerde göreceksiniz" diyerek öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.

Yaz tatilini yarıda bırakarak bu kurslarda görev alan tüm idareci ve öğretmenleri de tebrik eden Bayrak, "Bu kurslarda kullanılan, Fatih Projesi Kapsamında kurulmuş olan etkileşimli tahtalar derslerde verimliliği artırmaktadır. Her öğrenciye EBA şifresi tanımlanmış olup, öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'nın http://www.eba.gov.tr/ modülünden kaçırdığı dersleri de telafi edebilmektedir" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Bayrak Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title