Haberler

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Serdivan Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Serdivan'da bulunan Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr.Nabi Acı program sonrasında Serdivan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Serdivan'da bulunan Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Acı program sonrasında Serdivan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın belediye girişinde karşıladığı Bakan Avcı'ya, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, Hasan Ali Çelik, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'nın yanı sıra il ve ilçe protokolünden de birçok isim eşlik etti.

Başkan Yusuf Alemdar'ın makamında ağırladığı Bakan Avcı, kendisinin de Serdivan'da yakınları olduğunu, dedesinin ve amcasının Balkanlar'dan göç ederek Serdivan'a yerleştiklerini söyledi.

Belediye hizmetleriyle ilgili de bilgi alan Bakan Nabi Avcı'ya ziyaret sonrasında Başkan Alemdar Serdivan Tarihi ile Faik Baysal'ın 'Sarduvan' isimli kitabını hediye etti. Başkan Alemdar kitapların yanı sıra Bakan Avcı'ya ayrıca bir kutu kurşun kalem de hediye etti.

Başkan Alemdar'a hediyeler için teşekkür eden Nabi Avcı kitapları inceledi. Bakan Avcı ayrıca hediye olarak kalem verilmesinin de önemli olduğunu ifade ederek, "Hediye olarak plaket yerine kalem verilmesi güzel bir jest. Doğruları yazmak, yanlışları ise silmek için anlamlı bir hediye" diye konuştu.

Beraberindekilerle birlikte belediyede bir süre daha sohbet eden Avcı, daha sonra il genelindeki diğer programlara katılmak için belediyeden ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Alemdar Nilüfer Özel Nabi Avcı Serdivan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title