Haberler

Milletvekili Hüseyin Özbakır Sanayi Esnafı ile Buluştu

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Özbakır, Zonguldak Yeni Üzülmez Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnaf ile bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Özbakır, Zonguldak Yeni Üzülmez Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnaf ile bir araya geldi.

Esnafla iç içe olacaklarını söyleyen Özbakır, "Esnafın dertlerini dinleyerek onlarla beraber sohbet etmekten ve dertlerini yerinde dinlemekten çok büyük bir keyif alıyoruz. Herkesin malumu olduğu üzere FETÖ'nün kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişimi ile yaşananlardan en çok zarar gören maalesef esnafımız olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız sürekli olarak bankaların uyguladıkları faizlerin çok yüksek olduğundan ve piyasaların bundan olumsuz etkilendiğinden bahsederek düğmeye basmışlardır. Hatta Cumhurbaşkanımız son dönemdeki açıklamalarıyla bu faiz oranlarıyla ekonominin büyümesinin sürdürülemeyeceğini ve bir an önce düşürülmesi gerektiğini defalarca vurgulamıştır" ifadelerini kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisinin son dönemde piyasalarda yaşanan ve esnafın da olumsuz etkilendiği nakit sıkışıklığını gidermek için düğmeye bastığını vurgulayan Özbakır, "Esnafın acil ihtiyaçlarını gidermesi ve nakit akışını sağlayabilmesi için KOSGEB tarafından KOBİ'ler tarafından kullanılacak ilk yılı ödemesiz 3 yıl vadeli 50 bin TL faizsiz kredi başvurularını başlattık. Küçük esnafımızın sorunlarını da en kısa zamanda çözeceğiz. Halkımız bize güvenmeye devam etsin" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbakır Zonguldak AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title