Haberler

Milas Süt Birliği Gücüne Güç Kattı

Milas süt üreticileri birliği güç kazanarak ilerleyişine devam ediyor.

Milas süt üreticileri birliği güç kazanarak ilerleyişine devam ediyor. Üretici birliğinin programlı çalışmalarının ilk etkinlikleri arasında yer alan kendine ait yeni hizmet binası görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Milas Süt Üreticileri Birliğinin güç göstergesinin ilk örneği olan hizmet binası yeni yapısı ile devr alınarak hizmete görkemli bir törenle hizmete açıldı. Milas Ticaret ve Sanayi Odası arkasındaki yeni yapılan bir binanın 1 ve 2. katlarının satın alınması ile 280 metre karelik yeni hizmet alanına kavuşan Süt Üreticileri birliği böylelikle haklı yükselişinin sebebi olan üreticisine yeni hizmet alanında daha rahat hizmet vermeyi sağlayacak. Şuan da 2841 üyesi bulunan ve günlük ortalama 95-100 ton arası süt toplayan birlik böylelikle üreticisinin birçok konuda hizmetini gerçekleştirdiği branşlarda tek merkezden yönetilmiş olacak.

Gerçekleşen açılış törenine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 23. Dönem Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Milas İlçe Emniyet Müdürü Harun Selim Budak, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, AK Parti Muğla İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Demir, CHP İlçe Başkanı Suat Özcan, Muğla Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Aldemir, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Müdürü Ahmet Tüfekçi'nin yanı sıra birçok üretici katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende ilk konuşma Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin'den geldi. "Bu binanın gerçek sahibi olan kıymetli üreticilerimiz açılışımıza hoş geldiniz" diyerek sözlerine başlayan Gezgin sözlerini şöyle sürdürdü; " Birliğimizin 5. yıl dönümünde siz değerli dostlarımızla bir arada olmaktan ve böyle anlamlı bir günde binamızın açılışını yapmaktan son derece mutluyum. 5 yıl önce 357 kurucu üye ile teslim aldığımız birliğimiz 2841 üyeli büyük bir sivil toplum örgütü haline gelmiştir. Birliğimizin misyonu, öncelikle üyelerinin çıkarını korumak olmuştur. Bu amaçla üreticilerimizin bilinçlenmeleri, modern üretim yapabilmeleri ve kazançlarını arttırıp refah seviyelerini yükseltmek amacı ile eğitim faaliyetleri düzenleyip ekipman destekleri sağlamaktayız" diyerek sözü Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Müdürü Ahmet Tüfekçi'ye bıraktı. Tüfekçi konuşmasında en güzel örneklerden olduğunu ifade ettiği Milas Süt Üreticileri Birliğini tebrik ederek açılışın Milas'a hayırlı olmasını diledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, "öncelikle lafı dolandırmadan süt birliği başkan ve yöneticilerimizi kutlamak istiyorum. Son yıllardaki ilçemizde yaptıkları çalışmalar organizasyonlar, üretici ile ilgili birlik ile ilgili çalışmalar ve gayretler hem üretici için hem ilçemiz ekonomisi açısından gelecek için çok olumlu sinyaller vermektedir.

Bu açıdan bizde her organizasyonda her çalışmada mümkün olduğu kadar birliğimiz ile dayanışma içinde karşılıklı iyi ilişkiler içerisinde çalışmaları yürütmeye çalışıyoruz. Sadece hizmet binası değil tesisleri ve organizasyonları ve projeleri ile birlikte yenilikler getiren Süt birliği yönetimine hem sizler hemde ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamlamasının ardından yapılan kurdele kesimi ile açılış gerçekleşti. Açılış sonrası davetliler hizmet binasını gezdi. Açılışta davetlilere süt ve ayran ikram edildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Tokat Ahmet Tüfekçi Muğla Milas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title