Haberler

MHP İl Başkanı Mete Eke Açıklaması

MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, "2011 Seçimlerinde AKP Millet Tarafından Tasfiye Edilecek" Dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, "2011 seçimlerinde AKP millet tarafından tasfiye edilecek" dedi.

Eke, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkan Yardımcıları Ümit Şafak ve Metin Çobanoğlu ile eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile birlikte geçekleştirdikleri temaslarda, Kayseri'nin sorunlarını dinleme fırsatı bulduklarını söyledi.

"Nereye gittiysek, dert dinledik" diyen Eke, şöyle devam etti:

"İşçisi, çiftçisi, çalışanı, esnafı, memuru, emeklisi, sanayicisi, odalar, dernekler, bize sorunlarını aktardılar. Toplumun her kesiminden yükselen feryatlar var. Kimse bu feryatları duymazdan gelemez. Milletvekillerimiz de bu sorunları not aldı ve genel merkeze taşıdı. Buradan çıkan sonuçtan anlıyoruz ki, bu toplum AKP'ye verdiği krediyi çoktan bitirmiş. İnanın eve iki somun ekmeği nasıl götüreceğini düşünen vatandaşlarımız var. Bu ibretlik manzaralar ile sıkça karşılaşır olmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Ancak milletimiz, karamsar olmasın. MHP gümbür gümbür iktidara geliyor. Birleştireceğiz, bütünleştireceğiz ve insanlarımızın tüm sorunlarını tek tek çözme noktasında büyük gayret içinde olacağız. Açıkladığımız seçim beyannamemizin altına imzamızı attık, söz verdik. Kurtuluş milliyetçi harekettedir ve vatandaş bunu daha net olarak görmektedir."

Eke, tüm bu sorunların yanı sıra, terör örgütü ve terörist başıyla yapılan görüşmelerin medyaya yansıyan bölümlerinin ayrı bir vahamet olduğunu savunarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bir tarafta geçim sıkıntısı, ekonomik sorunlar, diğer tarafta AKP Hükümeti'nin terör örgütü ve İmralı canisi ile yürüttüğü görüşmeler, sağduyulu vatan evlatlarını can evinden vurmuştur. Daha çok demokratikleşme kılıfıyla sarmalanan ve Türk toplumuna yedirilmeye çalışılan açılım safsatasında, yolun sonuna gelinmiştir. Açılım diye başlayan ve Türk toplumunu 36 etnik gruba ayıran zihniyetin iflas ettiği belgelenmiştir. Habur'da yaşanan çadır rezaleti bu ülkede yaşayan sağduyulu tüm insanların beynine mıh gibi saplanmıştır. Elbette bunların hesabı 12 Haziran'da, sandıkta sorulacaktır. Bizim işimiz, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde olan biteni, vatandaşımıza tüm çıplaklığı ile anlatmaktır. MHP olarak sesimizin gür çıkacağından hiç kimse şüphe duymasın. 2011 seçimlerinde AKP millet tarafından tasfiye edilecektir."

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title