Haberler

Metem Öğrencileri Emeklerini Sergiledi

Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Organize Ettiği €˜mesleki Teknik Eğitim Fuarı’ Düzenlenen Açılış Töreni ile Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuldu. Korkuteli Mesleki Eğitim ve Teknik Merkezi Lisesinde Açılan Fuarda Öğrencilerinin Hazırlamış Oldukları Ürünler Sergilendi.

Antalya Korkuteli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Mesleki Teknik Eğitim Fuarı’ düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Korkuteli Mesleki Eğitim ve Teknik Merkezi Lisesinde açılan fuarda öğrencilerinin hazırlamış oldukları ürünler sergilendi.

Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ve Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aygün’ün açılışını yaptığı fuarda sergilenen ürünleri yapan öğrenciler tam not aldı.

Mesleki ve Teknik eğitim merkezi müdürü Özkan Söğütlü, “Devir teknoloji devridir. Çağa ayak uydurmak için teknoloji ile hareket etmeliyiz. Okulumuz hazırladığı bu fuarda bir teknoloji eseridir. Halka teknolojiyi tanıtmak adına hazırlanan bu fuarda emeği geçen öğrencilerimiz harcadıkları emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Mustafa Aygün, Fuarı düzenlemekteki amaçlarının meslek okullarına olan talebi arttırmak olduğunu ifade ederek, “Mesleki okullarımızın yaptıkları çalışmaları sergilemiş oldukları bu fuarda, hepimiz meslek okullarının önemini anlamamız gerekiyor. Meslek okullarının öğrencilerimize neler kazandırdığını hepimiz göreceğiz. Tamamı öğrencilerimizin becerileri olan ürünleri birlikte inceleyeceğiz” dedi.

Açılışın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan ürünleri incelendi.

(AD-AT-Y) 30.04.2008 11:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title