Haberler

Merkezefendi Belediyesi'nden büyükler için nostaljik etkinlik

Güncelleme:

Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi'ndeki büyükler, 'Nostaljiye Yolculuk' isimli etkinlikte bir araya geldi. Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyelerinin düzenlediği etkinlikte katılımcılar, alkış ve danslarla müzik dinletisine eşlik etti. Etkinliğe katılan Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, büyüklerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Merkezefendili büyükler, etkinlik sonunda kurs hocaları ile beraber toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Yaşlılara karşı duyarlılık ve farkındalığı artırmak istediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 'Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi ile Alzheimer Yaşam Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz Ritm Grubu Dinletisi ile değerli büyüklerimizin keyifli vakit geçirmesini sağladık. Tecrübeleri ve değerleriyle bizlere her daim yol gösteren kıymetli büyüklerimiz, Alzheimer hakkında hem bilgilendirildi hem eğlendi hem de sosyalleştiler. Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaşama renk, bize iyilik ve güzellik katan büyüklerimizin yüzlerindeki gülümsemeleri hiç eksik olmasın' diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi'ndeki büyükler, 'Nostaljiye Yolculuk' isimli etkinlikte bir araya geldi.

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyelerinin düzenlediği etkinlikte katılımcılar, alkış ve danslarla müzik dinletisine eşlik etti.

Etkinliğe katılan Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, büyüklerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Merkezefendili büyükler, etkinlik sonunda kurs hocaları ile beraber toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

"BÜYÜKLERİMİZİN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Yaşlılara karşı duyarlılık ve farkındalığı artırmak istediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi ile Alzheimer Yaşam Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz Ritm Grubu Dinletisi ile değerli büyüklerimizin keyifli vakit geçirmesini sağladık. Tecrübeleri ve değerleriyle bizlere her daim yol gösteren kıymetli büyüklerimiz, Alzheimer hakkında hem bilgilendirildi hem eğlendi hem de sosyalleştiler. Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaşama renk, bize iyilik ve güzellik katan büyüklerimizin yüzlerindeki gülümsemeleri hiç eksik olmasın" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Merkezefendi Şeniz Doğan Türkiye Denizli İyilik Hatice Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title