Haberler

Merkezefendi Belediye Başkanından Öğrencilere Tişört

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere ‘Sağlıklı Kent Merkezefendi’ yazılı tişörtler hediye etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere 'Sağlıklı Kent Merkezefendi' yazılı tişörtler hediye etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu'nda öğrencilere 'Sağlıklı Kent Merkezefendi' yazılı tişörtler hediye etti. Başkan Subaşıoğlu, geçen yıl yeni kurulan bir belediye olarak 'Merkezefendi ile büyüyoruz' konseptinin kullanıldığını, ama bu yıl yeni bir anlayışın benimsendiğini kaydetti. Yeni anlayışta Merkezefendi için 'Sağlıklı Kentin Merkezi Merkezefendi' ifadelerini kullanan Subaşıoğlu, 2016 yılında da bu çerçevede tişört hediye edileceğini söyledi.

55 BİN ÖĞRENCİYE TİŞÖRT

Geçen yıl Merkezefendi'de anaokulu, ilkokul ve ortaokulda okuyan 55 bin öğrenciye tişört hediye etme projesinin ikincisi gerçekleştirdiklerini kaydeden Subaşıoğlu, "Geçen sene 'Merkezefendi ile büyüyoruz' konsepti çerçevesinde tişörtlerimizi süslemiştik. Çünkü Merkezefendi'miz yeni kurulmuş bir ilçeydi. Bu sene ise artık anlayışımızı farklılaştırdık. 'Sağlıklı kentin Merkezi Merkezefendi' dedik. Onun için çocuklarımıza sağlıklı kent Merkezefendi olarak 55 bin tişört dağıtacağız" diye konuştu.

"OKULLARIMIZA HALI SAHALAR KAZANDIRIYORUZ"

Öğrenciler ile ilgili gerçekleştirilen faaliyetler hakkında da bilgi veren Subaşıoğlu, "Öğrencilerimize bisikletler dağıtıyoruz. Yaz aylarında 12 ayrı okula havuz getirerek öğrencilerimize yüzme imkanı sağlayacağız. Okullarımıza halı sahalar kazandırıyoruz. Yine okullarımızın basketbol potalarını yapıyoruz. Önümüzdeki zaman içerisinde sağlıklı kent olma yolunda önemli bir adım olan bisiklet yollarını da bitireceğiz. İnşallah Merkezefendi, sağlığın, mutluluğun ve kardeşliğin merkezi olmaya devam edecek" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Subaşıoğlu öğrencilerle sohbet ederek vakit geçirdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Ahmet Nuri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title