Haberler

Matso Yönetimi Odaları Ziyaret Etti

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetimi ilçede bulunan odaları ziyaret etti.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetimi ilçede bulunan odaları ziyaret etti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis Başkanı Kerim Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Bakkallar Bayiiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça, Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ve Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, Muhasebeciler Odası Başkanı Nezih Özgenç ile ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ilçe sorunlarını ortak akılla çözmek gerektiğini belirterek, Ortak Akıl Toplantıları ile ilçe hakkındaki bir konuyu çok boyutlu bir bakış açısı ile ele alarak değerlendirmek istediklerini söyledi. Ortak akıl bilinci ile ilçenin geleceğine yönelik projeler üretip, strateji ve eylem planları belirlemenin faydalı olacağını söyleyen Boztaş, "Sivil toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Gerçekleştirmeyi planladığımız bu toplantılarda beyin fırtınası şekline dönüştürerek, ilçenin geleceğine yönelik güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bu toplantılarda tüm katılımcılar düşünce ve görüşlerini belirtecek toplantı sonunda ortak bir karara varılacaktır. Her ay yapılacak toplantı öncesinde gündem belirlenmeli ve yapılması gerekenler proje halinde ortaya konmalıdır. Bu tür toplantılar bazı şehirlerde gerçekleşiyor. Güzel projeler ortaya çıkıyor.Bizim de Manavgat'ta gerçekleştirmememiz için hiçbir neden yoktur" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Boztaş Kerim Erdem Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title