Haberler

Malatya’da Çocuk Tutuklulara Ayakkabı ve Giyecek Yardımı Yapıldı

Malatya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda Kalmakta Olan, Aileleri ve Kendilerinin Maddi Durumları İyi Olmayan Çocuk Tutuklulara, Ayakkabı ve Giyecek Yardımı Yapıldı.

Malatya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda kalmakta olan, aileleri ve kendilerinin maddi durumları iyi olmayan çocuk tutuklulara, ayakkabı ve giyecek yardımı yapıldı.

Malatyalı işadamı Fatih Ilıcak tarafından, Malatya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda kalmakta olan aileleri ve kendilerinin maddi durumları iyi olmayan çocuk tutuklulara, 33 çift spor ayakkabısı hediye edildi. Ayrıca, Malatya Tecde Mahallesi Muhtarı Abuzer Akkuş tarafından ise, çocuk tutuklulara 33 takım iç çamaşırı verildi. Hediye edilen ayakkabı ve iş çamaşırları Malatya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Dolunay nezaretinde çocuk tutuklulara dağıtıldı. Dolunay, toplumun tutuklu çocuklara sahip çıkmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Dolunay, tutuklu çocukların topluma tekrar döndüklerinde bu sahiplenme sayesinde, suç ortamlarından uzaklaşacaklarını ve topluma yararlı bireyler olmalarının sağlanacağını ifade etti.

(NA-TB) 30.04.2008 16:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title