Haberler

Vali Ersin Yazıcı'dan veda mesajı

Güncelleme:

Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliği görevine atanan Vali Ersin Yazıcı, veda mesajı yayımladı.

Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliği görevine atanan Vali Ersin Yazıcı, veda mesajı yayımladı.

Yazıcı, veda mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 22 Haziran 2020 tarihinde göreve başladığı Antalya'ya 3 yılı aşkın hizmet etme şerefine ulaştığını belirtti.

Eşsiz güzellikleriyle turizmin başkenti, bereketli topraklarıyla tarımın gözbebeği, Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi olan Antalya'da görev yapmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Yazıcı, "Yüreği Toroslar kadar geniş Akdeniz kadar berrak Antalyalılarla gönül bağı kurmanın, başpehlivanların diyarı bu şehrin yüce gönüllü insanlarıyla el ele vermenin heyecan ve coşkusunu yaşadım. Antalya'da acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz günlerimizde birlik ve beraberlik duygusunu her zaman hissettik. Yüreğimizi yakan Manavgat yangınlarında hep birlikte alevlere siper olduk. 11 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketinde depremzede kardeşlerimizin yaralarını birlikte sardık, kapılarımızı açtık." ifadelerini kullandı.

Antalya'da AHENK ve ASİST projelerini başarıyla yürüttüklerine dikkati çeken Yazıcı, şunları kaydetti:

"Antalya'ya Türkiye'nin en hayırsever şehri ünvanını kazandıran yüce gönüllü insanlarımızın katkılarıyla şehrimize nice okullar, sağlık merkezleri, spor kompleksleri, huzurevleri, özel eğitim merkezleri açtık. Antalyamızın turizm, tarım, ticaret, eğitim gibi birçok sektörde başarısını taçlandırdık. Antalya'nın yıldızını hep birlikte parlattık. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle 'Şüphesiz dünyanın en güzel şehri' olan Antalyamızın güzelliğine güzellik katmak için birlikte gecemizi gündüz ettik. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan Antalyalı hemşerilerimiz başta olmak üzere, mesai arkadaşlarıma, belediye başkanlarımıza, yargı mensuplarımıza, üniversitelerimizin rektörleri ve kıymetli mensuplarımıza, güvenlik güçlerimize, odalarımıza, borsalarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu duygularla Antalyalı hemşerilerimize veda ederken, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Yazıcı, Battal Gazi'nin şehri Malatya'da hizmetlerine devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Malatya Valiliği Malatya Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title