Haberler

Lüleburgazspor İlk Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 2013-2014 sezonu 21-22 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlıyor.

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 2013-2014 sezonu 21-22 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlıyor.

BAL Ligi'nde mücadele eden Lüleburgazspor, ilk maçına Pazar günü 8 Kasım Stadyum'unda saat 14: 30'da Yalavospor karşısında çıkacak. Lüleburgazspor Teknik Direktörü Aydın Çelik yaptığı açıklamada, ilk maçların her zaman zor olduğunu, Yalavospor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Çelik, "Son hazırlıklarımızı tamamladık. Pazar günü, taraftarımızın da desteği ile Yalavaspor'u mağlup ederek lige 3 puan ile başlamak istiyoruz. Yaptığımız hazırlık maçları, antrenmanlar ile lige en iyi şekilde hazırlandık, uyum sürecini atlattık" dedi.

Önlerinde uzun bir lig maratonu olduğunu ifade eden Çelik, Lüleburgazspor taraftarlarını oynanacak ilk maça takıma destek olmaları için davet etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Bölgesel Amatör Ligi için satışa çıkarılan taraftar kombine biletlerinin satışının sürdüğü, takıma destek olmak isteyen tüm Lüleburgazspor taraftarlarına tanesi 50TL'den satılmaya devam ettiği bildirildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lüleburgazspor Aydın Çelik Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title