Haberler

Liselilerin Başkan Karahanla Röportaj Heyecanı

Kütahya'nın Simav Anadolu Cumhuriyet Lisesi öğrencileri Belediye Başkanı Kasım Karahan’la röportajlarında heyecanlandı.

Kütahya'nın Simav Anadolu Cumhuriyet Lisesi öğrencileri Belediye Başkanı Kasım Karahan'la röportajlarında heyecanlandı.

TUBİTAK yarışmasına "Engelliler" ödeviyle hazırlanan Simav Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden Oktay Akagündüz ile Bilal Aksay isimli öğrenciler engelliler konusunda belediyenin bu güne kadar yaptıklarıyla bundan sonra yapmayı planladığı projelerin neler olduğunu öğrenmek için Belediye Başkanı Kasım Karahan ile makamında röportaj gerçekleştirdi.

15 dakikalık röportajda heyecanlanan öğrenciler Başkan Karahan'a verdiği bilgilerden ve zaman ayırdığından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Başkan Karahan, Simav'ın çalışkan ve üretken bir gençliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Öğrencilerin engelliler konusunda sorduğu soruları yanıtlayan Başkan Karahan, göreve geldiklerinden bu yana engellilerin sıkıntılarını kendi sıkıntıları gibi görerek çalışmalar yürüttüklerini bldirdi.

Engellilerin kimseye bağımlı olmadan insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak maksadıyla ilçe genelinde hızlı ve yoğun çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Karahan bu husustaki asıl çalışmaların yeni dönemde başlayacağını söyledi.

Gençlere nasihatlarde bulunan Başkan Karahan, "Çağdaş, okuyan ve araştıran bir nesil ilçemizi çok daha ileriye taşıyacaktır. Şirin ilçemiz Simav'a ve ülkenize hizmet etmek için daha çok çalışmalısınız" dedi.

Öğrenciler kısa süren röportajın ardından Başkan Karahan ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra teşekkür ederek, makamdan ayrıldı. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Karahan Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title