Haberler

Kutlu Doğum Konserine Yoğun İlgi

Adana İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle TÜYAP Fuar alanında düzenlenen konsere Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.

Adana İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle TÜYAP Fuar alanında düzenlenen konsere Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.

Adana Valiliği İl Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası Kutlama Komitesince tertiplenen Erhan Güleryüz, Fatih Kısaparmak ve Reha Yeprem konserine ilgi yoğun oldu.

TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen konser Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Açılış konuşmaları bölümünde Yüreğir Müftüsü Mehmet Gök,

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kutlu Doğum haftasına ilişkin bilgiler sundu.

Daha sonra Dünyayı Değiştiren Kutlu Doğum' isimli tiyatro oyunu sergilendi. Reha Yeprem'in şiir ve sunumuyla renk kattığı gecede Erhan Güleryüz, Fatih Kısaparmak kutlu doğum haftasına özel ilk defa seslendirdiği ilahi, ezgiler ve şiirleri okudular.

Açılış konuşmalarının ardından sahne alan Erhan Güleryüz, Fatih Kısaparmak ve Reha Yeprem ezgilerle Nat-ı Şerif ve şiirlerle salonu dolduran yaklaşık 3 bin kişiye duygu dolu anlar yaşattılar.

TÜYAP Adana Fuar Merkezi'nde gün boyunca dini kitap fuarı, yarışmalar, hat ve ebru sergisi, kermes aktiviteleri ile etkinler devam ediyor.

Kutlu Doğum Konserine Adana il Müftüsü Arif Gökce, Yüreğir Belediye başkanı Mahmut Çelikcan, ilçe müftüsü Mehmet Gök, kurum amirleri, Din görevlileri ile binlerce vatandaş katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Kısaparmak Mahmut Çelikcan Adana Valiliği Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title