Haberler

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'nden 'Geleneksel Basın Yemeği'

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Basından Sansürün Kaldırılışının 99. Yılı Dolayısıyla Basın Mensuplarına Yemek Verdi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, basından sansürün kaldırılışının 99. yılı dolayısıyla basın mensuplarına yemek verdi.

24 Temmuz'un yaklaşık bir asırdır Basın bayramı olarak kutlandığını ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, "Yerel basın mensuplarımızın sıkıntıları sebebiyle buruk bir bayram yaşıyoruz. Anadolu'da gazete çıkaranlar, devletten yeterince destek almadan, fedakarca halka hizmet ediyor. Yerel basın mensuplarımızın gayretli çalışmalarını göz önünde bulundurursak, bayramdan söz etmek pek mümkün değil, içimizde bir burukluk var. Ama biz bugün yine de sevinçliyiz ve mutluyuz, çünkü birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yönetim kurulu üyelerimizin organize ettiği, değerli konuklarımızın ve İlçelerdeki arkadaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz yemek vesilesi ile müstesna bir gün yaşıyoruz. Kütahya basını her zaman Kütahya'nın menfaatlerini göz önünde bulundurarak, yapıcı, objektif, hiç kimsenin kişilik haklarını ihlal etmeyen eleştirilerde bulunmuştur. Tüm arkadaşlarımızın basın bayramını kutlar çalışmalarındaki üstün başarılarının devamını dilerim" dedi.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça, Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Küçükakyüz , KÜTSO Başkanı Nafi Güral da yaptıkları konuşmalarda, Kütahyalı basın mensuplarının bayramlarını tebrik etti.

Şeker Fabrikası'ndaki Garden Restoran'daki yemeğe Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça, Hava Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Pilot Tuğgeneral Hasan Küçükakyüz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Yiğit, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Tarık Hatipoğlu, DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahri Ötekaya, Emniyet Müdür Vekili İbrahim Çelik, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Eftal Karakılıç, KÜTSO Başkanı Nafi Güral, Şeker Fabrikası Genel Müdürleri Basri Haser ve İrfan Durmuş , Eti Gümüş AŞ. Genel Müdürü Ergun Kılıç, Yıldız Entegre Genel Koordinatörü Ercan Karasu, Akdemirler Kiremit Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Akdemir, Ar Ticaret sahibi Sezai Ar, Kütahyaspor Kulübü Başkanı Zekeriya Ünaldı ve yöneticiler katıldı.

(EFE-MŞ)

24.07.2007 19:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title