Haberler

Kütahya'da Jandarma Teşkilatı'nın 175'inci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları

Jandarma Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'nda da törenle kutlandı.

Jandarma Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'nda da törenle kutlandı.

Törende konuşan Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Akçay, teşkilatın hiçbir karşılık beklemeksizin fedakarca ve kahramanca hizmet eden bir kurum olduğunu kaydetti.

Onurlu bir görevi yerine getirdiklerini anlatan Akçay, "175 yıllık köklü tarihiyle Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bugüne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun takdirlerini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler ulusumuzun bize olan bu teveccühünün bilincinde hareket ederek var olan bu güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azmindeyiz. Türk Milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarması kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, Ülkemizin her noktasında, gece-gündüz, sıcak-soğuk, yağmur-çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonrada olmaya devam edecektir. Jandarma teşkilatı olarak bizler halkımızın en zor günlerinde bile Türk Ordusuna ve onun ayrılmaz bir parçası olan Türk Jandarmasına desteğini hiçbir zaman esirgemediğinin bilicindeyiz. Halkımızın göstermiş olduğu bu fedakarlığın bir gereği olarak Jandarma Teşkilatı, insanlarımızın hak ettiği hizmet ortamını sunabilmek ve onlara güven içerisinde yaşayabilecekleri huzurlu alanlar oluşturabilmek adına her anı kendini yenilemek ve geliştirmek adına bir fırsat bilmektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, Jandarma Teşkilatının ulaştığı bu onurlu seviyede emek, gayret ve alın terleri bulunan saygıdeğer komutanlarımıza ve değerli mensuplarımıza müteşekkir olduğumuzu ifade etmek isterim. Bizlere bırakılan bu güçlü ve değerli mirastan dolayı Jandarma Teşkilatı, onları daima minnetle yad edecektir"diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Albay Akçay'ın konuşmasının ardından, Jandarma Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında; Kütahya'da ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Vali Şerif Yılmaz'ın elinden aldı.

Tören, şiirlerin okunması, narkotik ve kaçakçılık ekiplerinin gösterileri ve jandarma tanıtım stantlarının gezilmesi ile son buldu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Akçay Kütahya Yerel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title