Haberler

Kuşadası Gençlikspor'da Yeni Başkan Muşti Demiroğlu

Kuşadası Gençlikspor’da yeni başkan turizmci Muşti Demiroğlu oldu.

Kuşadası Gençlikspor'da yeni başkan turizmci Muşti Demiroğlu oldu. Hüsnü Uçar'ın yeniden aday olmadığı genel kurulda, Kuşadası Gençlikspor yönetim kurulu üyeliklerine ise aralarında Kuşadası'nın tanınmış müteahhitlerinin de bulunduğu 16 kişi seçildi.

Kuşadası Gençlikspor'un yeni başkanı olan Kuşadası Batıhan Oteli'nin sahibi Muşti Demiroğlu, "Yönetim olarak takımımız için elimizden geleni yapacağız. Takımda bulunan teknik ekipte yenilikler yaptık, yeni hocalarımız, teknik ekibimiz tecrübeli ve çok enerjik. İlerleyen günlerde kadromuza güçlendirmek için çalışmalarımız olacaktır. Ben kahvaltıya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Muşti Demiroğlu başkanlığındaki 16 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: " Haşmet Akkuş, Samet Süzgeç, Sefa Zengin, Tufan Asrav, Osman Deniz, Mehmet Ali Çetinkaya, Mazlum Doğan, İbrahim Umut Pancar, Alaettin Üyücü, Volkan Kocaman, İbrahim Ustacı, Ahmet Candan, Şener İlkme, Süleyman Akkur, Ahmet Özkan, Hayri Günaydın "

YENİ YÖNETİMDEN TANIŞMA KAHVALTISI

Bu arada, Kuşadası Gençlikspor'un yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Kuşadas protokolü ve basın mensuplarıyla bir tanışma kahvaltısı düzenledi. Batıhan Otel'de gerçekleştirilen kahvaltıya Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kuşadası Gençlikspor'un yeni başkanı Muşti Demiroğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve bazı basın mensupları katıldı. Protokol ve basın mensuplarına verilen tanışma kahvaltısına protokol üyelerinden sadece Kaymakam Aksoy ve Başkan Kayalı ile az sayıda basın mensubunun katılması dikkat çekti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Aksoy Doğan İbrahim Kuşadası Kayalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title