Haberler

Kurtlar Vadisi Korumasına Yangın Şoku

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Yangına müdahale etmek isteyen ev sahibi ve Kurtlar Vadisi dizisinde Yalçın Bulut'un korumalığını yapan Zülküf Kaçan dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Mesudiye Mahallesi Şibali Sokak'ta Canan-Zülküf Kaçan çiftinin bir ay önce taşındığı evde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden Kaçan çifti, yangını müdahale etmeye çalıştı. Canan Kaçan aşağı inerek itfaiye ekiplerine haber verirken, Kurtlar Vadisi dizisinde Yalçın Bulut karakterinin korumalığını yapan Zülküf Kaçan yangını söndürmeye çalıştı. Alev ve dumanlarla baş edemeyen Zülküf Kaçan, dumandan etkilenirken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İngaz ekipleri de olay yerine gelerek, binaya giden doğalgaz hattını kesti. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alıp söndürdü. Dumandan etkilenen Zülküf Kaçan, 112 ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada müşahede altına alınan Kaçan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Bulut İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title