Haberler

Kursiyerlerin Sergisine Yoğun İlgi

Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu kursiyerleri yıl boyunca yaptıkları eserleri görücüye çıkarttı.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerleri yıl boyunca yaptıkları eserleri görücüye çıkarttı. Açılan sergide birbirinden güzel eserleri, sergiye katılanlar tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Düzce Halk Eğitim merkezi ve akşam Sanat Okulu müdürlüğü bir yıl boyunca verdiği kurslarda eğitim gören kursiyerler eserlerini, Düzce belediyesi Sergi salonunda açtıkları sergi ile görücüye çıkarttılar.

Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Milli Eğitim camiası ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sergide Kumaş Boyama, Halıcılık kursu, Kuaför ve saç bakımı kursu olmak üzere 3 branşta kursiyerlerin ürünleri sergileniyor. Ağaç üzerine işlemelerden, kumaşa yapılan işlemelere kadar birçok ürün sergilenirken, ince işçilikle yapılan eserler sergiyi gezenlerin büyük beğenisini kazandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Karakaya, "Bu eğitim öğretim yılı Düzce Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü'nce açılan bütün kursların yıl sonu sergileri bu kursla birlikte başladı. Bu gün ilk sergimizi açtık. Bu sergimizde 3 kursumuz var. Sergide 3 kursta eğitim gören kursiyerlerin eserleri var. Kumaş Boyama, Halıcılık kursu, Kuaför ve saç bakımı kursu kursiyerlerinin ürünlerini sergiliyoruz. 50 civarında köyümüzde ev tekstili kurslarımız vardı. Bu kurslarımızın da sergilerini peyderpey yapacağız" dedi.

Karakaya ayrıca, bu yıl 530 kurs açtıklarını ve bu kurslardan 15 bine yakın kişinin faydalandığını söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Karakaya Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title