Haberler

Kumluca'da Atatürk Koşusu Yapıldı

Kumluca'da, Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 94. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk koşusu gerçekleştirildi.

Kumluca'da, Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 94. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk koşusu gerçekleştirildi.

İlçedeki ilk ve ortaokullardan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen koşuya yaklaşık 250 öğrenci katıldı. Küçük kızlar ve erkekler, yıldız kızlar ve erkekler olmak üzere dört kategoride yapılan yarışlarda öğrenciler, dereceye girebilmek için mücadele etti.

Koşu dolayısıyla güzergahta emniyet ve sağlık görevlileri tarafından önlem alındı. Koşunun ardından fenalaşan bazı öğrencilere sağlık ekipleri ve öğretmenleri müdahale etti.

Koşu sonunda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Canan Hançer Baştürk ve protokol üyeleri tarafından madalya ve katılım belgeleri verildi.

Koşuda 800 metre küçük kızlarda Aslı Akkaya, bin metre küçük erkeklerde Muhammet Diyar, bin 200 metre yıldız kızlarda Hanife Öztürk, bin 500 metre yıldız erkeklerde de Oğuzhan Yedikule birinciliği kazandı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Antalya Kumluca Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

UĞUR DURANsebzeburda@gmail.com:

TEŞEKKÜRLER EROL HOCAM... MUSTAFA KEMAL'İN ANTALYA'YA GELİŞİNİ ETKİNLİK HALİNE GETİRMENİZE ÇOK SEVİNDİM. BU BAŞARINIZI KUTLAR, ÇOK DAHA BAŞARILI ÇALIŞMALARDA SİZİ GÖRMEK İSTERİZ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title