Haberler

Kültürleri Buluşturan Festival Milas'a Yoğun İlgi

Güncelleme:

3.Uluslararası Muğla Milas Festivali vatandaşların yoğun katılımı ile sürüyor.

3. Uluslararası Milas Festivali vatandaşların yoğun katılımı ile sürüyor. Festival etkinlikleri kapsamında açılan "İpek Saçlı Kadınlar" fotoğraf sergisine Çomakdağlı kadınlar yöresel kıyafetleri ile katıldılar.

Nayil Kabak'ın fotoğraf Sergisinin açılışında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bölge kültürünün yaşatılması ve geleceğe taşınmasının önemine işaret ederek, "Çomakdağ Köyümüzün ileri gelenleri, çocuklarımızın ve gençlerimiz oradaki kültürün yaşatılması konusunda gerçekten çok arzulu ve istekliler. Onlardaki bu arzunun körelmemesini diliyorum. Bizlerde bu kültürün geleceğe taşınması için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Tokat, 3. Uluslararası Milas Festivaline vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini anlatarak, "Bu yoğun ilgi nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız onları en iyi şeylerle buluşturmak. Bu festival kültürleri buluşturdu. Çomakdağlı kadınlar, Ganalı gençlerle bu festival sayesinde bir araya geldi" diye ifade etti.

Festival kapsamında Milaslılarla buluşan İlhan Şeşen, Kürşat Başar ve Metin Uca, gördükleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ettiler. Festival kapsamında gösteri yapan "Ottoman Dans Topluluğu" nu vatandaşlar uzun süre alkışladı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, festivale katılan sanatçılara ve gösteri gruplarına teşekkür plaketi takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Tokat Nayil Kabak Muğla Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title