Haberler

Kültür Haftasına Renk Kattılar

Silifke’de bu yıl 43’üncüsü kutlanan Uluslararası Kültür Haftası etkinliklerine katılan halk dansları grupları, gösterileriyle izleyenleri adeta büyüledi.

Silifke'de bu yıl 43'üncüsü kutlanan Uluslararası Kültür Haftası etkinliklerine katılan halk dansları grupları, gösterileriyle izleyenleri adeta büyüledi.

Silifke Belediyesince 20-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen, Kültür Haftasına katılmak üzere gelen Bergama Belediyesi Halk Dansları, Tire İsa Bey Meslek Lisesi, Mut Belediyesi, Dörtyol Belediyesi, Akçaabat Belediyesi ve Mersina Halk Dansları Toplulukları sundukları bir birinden farklı ve renkli gösterilerle festivale renk kattı.

Gösterilere kortej geçişiyle başlayan konuklar, gerek Göksu Aile Çay Bahçesindeki yeni festival alanında kurulan sahnede, gerekse mahallelerde sundukları gösteriler ve diğer etkinliklerde gelen misafirlere farklı ilçelerin kültür ve oyunlarını izletme imkanı sundular.

Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olan gruplar, burada yaşadıkları misafirperverliği hiçbir zaman unutmayacaklarını söylediler.

Silifke Belediye Başkanı, Uluslararası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Turgut, her yıl olduğu gibi bu yılda Kültür Haftası etkinliklerine katılan konukların Silifkelilere farklı kültürü görme imkanı sunduklarını kaydetti.

Gösterilerden dolayı grup üyeleri ve sorumlularına teşekkür eden Turgut, konukların gösterilerinden Silifkelilerin de memnun olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mut Belediyesi Bergama Silifke Tire Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title