Haberler

Korkuteli Tiyatroya Gidiyor

Korkuteli Belediyesi'nin Başlattığı "Korkuteli Tiyatroya Gidiyor" Kampanyası Devam Ediyor. Proje Kapsamında Madde Bağımlılığının İnsan Hayatındaki Olumsuz Etkilerinin Anlatıldığı "Yarınlara Geç Kalmadan" İsimli Oyun Vatandaşlara Ücretsiz Olarak Gösterilecek.

Korkuteli Belediyesi’nin başlattığı “Korkuteli Tiyatroya Gidiyor” kampanyası devam ediyor. Proje kapsamında madde bağımlılığının insan hayatındaki olumsuz etkilerinin anlatıldığı “Yarınlara Geç Kalmadan” isimli oyun vatandaşlara ücretsiz olarak gösterilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli’nin yönetmenliğini üstlendiği, Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Aslan’ın yazdığı “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro oyununu Korkuteli’nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli, “Tiyatro sanatı bir toplumu eğitmek için kullanılan en etkili yoldur. Yarınlara Geç Kalmadan” isimli tiyatro oyunu öğrenciler kadar anne ve babalara da yönelik olduğunu dile getirerek; “Korkuteli halkının kampanyada bir ay boyunca ne kadar duyarlı olduğunu gördük. Korkuteli’nden Antalya’ya gelerek oyun izleyip geri döndüler. İnsanlar ayaklarının dibindeki salona gelmeye üşeniyorlar. Korkutelililerin böyle bir duyarlılık göstermesi çok güze bir olaydır. Belediye Başkanı Adnan Uğurlu da bu konuya özen gösterdi. Halkı arabalarla hiçbir ücret talep etmeden gelip gitmelerini sağladı. Bu da çok önemlidir. Bütün bu durumlar sonucunda inanıyorum ki Korkuteli halkı önümüzdeki günlerde sergileyeceğimiz Yarınlara Geç Kalmadan adlı oyuna da çok büyük ilgi göstereceklerdir. Oyun madde bağımlılığının insan hayatına olumsuz etkisinin anlatıldığı bir oyun olduğu için anne ve babaların izlemesinin yararlı olacağına eminim” şeklinde konuştu.

Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz ise “Korkuteli Okuyor Kampanyası ile Korkuteli halkının tiyatroya ihtiyaç duyduğunu ve ne kadar ilgili olduğunu Korkuteli Belediyesi olarak gördük. İki yüz kişiyi kampanya kapsamında Antalya’ya götürdük. Orada tiyatroya destek vererek seyrettirdik. Artık ilçemizde bu tür bir organize yaparak Korkuteli halkımızı anne ve babaları tiyatro ile buluşturacağız” dedi.

(AD-AT-Y)

06.02.2008 10:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title