Haberler

Korkuteli Sanayi Sitesi Genel Kurulu Yapıldı

Sınırlı Sorumlu Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin 2006 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Sosyal Tesisler Hizmet Binasında Gerçekleştirildi.

Sınırlı Sorumlu Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin 2006 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Sosyal Tesisler Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Genel kurula Belediye Başkanı Adnan Uğurlu Esnaf Odası Başkanı Halil Emirdağlı, Halk Bankası Müdürü Mustafa Kömürcüoğlu ve çok sayıda üye esnaf katıldı.

340 üyeye sahip Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin genel kurul toplantısında divan başkanlığına Galip Memioğlu üyeliklere ise Adnan Demir ve Mehmet Günal getirildi.

Genel gurulda 2006 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunarak görüşüldü.

Ayrıca,2006 yılı Bilânço ve Gelir Tablosu,2006 yılı Denetleme Kurulu raporu, bilânço ve gelir tablosu üzerinde görüşmeler yapılarak ibra edildi.

2007 yılı tahmini bütçesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda aidatların 10 YTL çıkarılması da kararlaştırıldı. Sanayi sitesi etrafındaki girişindeki duvarın yarısının yıkılması,

Sosyal tesislerin ikinci katında bulunan toplantı salonunun ve yanındaki boş büroların birleştirilerek düğün salonuna dönüştürülmesi. Foseptik çukurunun tadilatının yapılması,sanayi sitesinin girişine kemerli geçit yapılması konularında genel kurul kooperatif yönetimine yetki verdi.

(AD-AT-Y)

11.06.2007 10:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title