Haberler

Körfezliler Sağlık İçin Yürüdü

Körfez’de devam eden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri, vatandaşları Sevindikli’de bir araya getirdi.

Körfez'de devam eden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri, vatandaşları Sevindikli'de bir araya getirdi.

Körfezliler hafta sonu Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'nde bir araya geldi. Sevindikli bölgesinde gerçekleştirilen yürüyüşe AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İsa Taş ve Selaatin Kabadayıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevindikli Er Meydanı'nda başlayan yürüyüş, Sevindikli Göleti'ni de kapsayan 7 kilometrelik alanda gerçekleştirildi. Yürüyüş öncesinde er meydanında ısınma hareketleri gerçekleştirildi. Başkan İsmail Baran, katılanlara teşekkür ederek, sporun her zaman insanların yaşamında olması gerektiğini belirtti. Oldukça renkli görüntülere sahne olan yürüyüş sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar hep birlikte kahvaltı gerçekleştirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Radiye Sezer Katırcıoğlu İbrahim Karaosmanoğlu İsmail Baran Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title