Haberler

Koordinasyon Kurulu Toplandı

Bartın'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın Valisi İsa Küçük başkanlığında toplanan İl Koordinasyon Kurulu toplantısına, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal, Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, ilçe ve belde belediye başkanları, bölge ve kurum müdürleri, daire amirleri ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Bartın Valisi İsa Küçük yapılan projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vali Küçük, "2012 yılı içerisinde vilayetimizde bilindiği gibi 336 proje uygulanmaktadır. Bunlar için tahsis edilen toplam yatırım bedeli yaklaşık 2 milyon liradır. Bu güne kadar 336 projede 2012 yılında uygulanan bölüm için yaklaşık 100 milyon 600 bin lira ödenek tahsis edilmiştir. Bugüne kadar da 22 milyon 286 bin lirası kullanılmıştır. Gerçekleşme oranı 2012 yılı içerisinde yüzde 22 civarındadır" dedi.

MİLLETVEKİLİ YILMAZ TUNÇ: "BARTIN ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, "Bartın son yıllarda özellikle bir şantiyeye dönüştü. Bunu herkes görüyor. Karayolları, Devlet Su İşleri, Sağlık, Milli Eğitim, Tarım, Turizm ve Milli Park yatırımları ile ilgili gerçekten çok önemli mesafeler alınıyor. Şöyle rakamlara baktığımızda 1 milyar 186 milyon lira Bartın nüfusuna oranladığımızda çok önemli bir rakamın Bartın'a aktarıldığını görüyoruz. Bu projeler hayata geçtiğinde Bartın gerçekten Batı Karadeniz'in parlayan bir yıldızı haline gelmiş olacaktır" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN: "ALT YAPI KADAR ÜST YAPILAR DA ÖNEMLİ"

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "Doğalgaz çalışmaları Bartın'da başladı. 29 Ağustos 2010 tarihlerinde Bartın, Çaycuma, Devrek Kozlu ve Kilimli il ve ilçelerinde beraberce vermiş olduğumuz meclis kararlarında 2011 yılında ihalesi yapıldı. 20 önce de Bartın'da doğalgaz çalışmaları başladı. BEDAŞ ile aynı şekilde gitmeye çalışıyoruz. Çünkü çalışmalar bozuluyor. Üst yapılarında yapılması gerekiyor. bu yıl sonunda doğal gazın verileceğini tahmin ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 2013 yılı yatırım teklifleri görüşüldü. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Cemal Akın İsa Küçük Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title