Haberler

Kocaeli Valisi, Polislerin Yeni Yılını Kutladı

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, düzenlenen yemekli etkinlikte, kentte görev yapan polislerin yeni yılını kutladı.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, düzenlenen yemekli etkinlikte, kentte görev yapan polislerin yeni yılını kutladı.

Bekirpaşa Polis Merkezi Amirliği'nde gerçekleştirilen kutlama yemeğinde konuşan Topaca, kentteki asayişin, güvenliğin ve huzurun hiç kesintisiz devam etmesini temenni ederek, bu konuda dünyada olduğu gibi ülkede de barışı, huzuru, sağlığı ve mutluluğu istemeyenlerin olabildiğini, bunlarla mücadelelerinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam edeceğini söyledi.

Türkiye'nin iyi insanların olduğu, dünyada en iyi şekilde yaşanılacak ülkelerden biri olduğunu dile getiren Topaca, bunun kıymetinin bilinmesi gerektiğini kaydetti.

Topaca, ülkedeki barışı ve huzuru korumak için gereken fedakarlığı yapmadıkları takdirde gelecek nesillerin rahat edemeyeceğini vurgulayarak,

"Sadece kendisi için çalışan, sadece kendini düşünen bir toplumun uzun vadeli ayakta kalması mümkün değildir. Her insan, her toplum, her millet ihtiyaç duyduğu yiyeceği, içeceği, maddi ve manevi her şeye ulaşabilir, ulaşıyoruz da ama bu yeterli değil. Biz bizim dışımızdakileri, bizden sonra gelecekleri, kimsesi olmayanları düşünerek çalışmak durumundayız" dedi.

-"Hayal edemediğimiz birçok şey hayatımızın bir parçası haline dönüştü-

Ülkenin içinde bulunduğu dönemin, maddi anlamda, cumhuriyet tarihindeki en rahat dönemlerden birisi olduğuna dikkati çeken Topaca, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milli gelirimiz 12 bin doları bulmuş ki hala ciddi bir kayıt dışılık var. Bunları da üst üste koyduğumuz zaman 20 binlere çıkan milli gelir seviyesine sahibiz. Artık bu millet, bu ülke dünyanın her tarafına her türlü ürünü satabilen ve dünyanın her tarafında ürünlerini üretebilen, kendi teknolojisini geliştirebilen bir noktaya geldi. 20 sene önce hayal edemediğimiz birçok şey, artık hayatımızın rutin bir parçası haline dönüştü. Gerçekten bizler dedelerimize ve babalarımıza göre çok daha iyi maddi imkanlarla yaşıyoruz. Bizden sonrakiler de bizim katkılarımızla daha iyi ve daha güzel imkanlarla yaşayacak"

Topaca, 2013 yılının ülke için hayırlara ve güzel hizmetlere vesile olmasını dileyen Topaca, "Bizler için de 2012'nin bitip 2013'ün başlaması bir muhasebe günü olsun. 2012'nin muhasebesini yapıp, 2013'ü güzel bir şekilde planladığımız takdirde 2013, 2012'den daha iyi geçecektir" diye konuştu.

Topaca, konuşmasının ardından polislerle birlikte yeni yıl pastasını keserek, 2012 en başarılı 10 polisine hediyelerini verdi.

Yemeğe, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Kocaeli Jandarma Komutan Vekili Yarbay Mustafa Ertürk, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, şube müdürleri ve polisler katıldı.

Muhabir: Şahin Oktay

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Topaca Bekirpaşa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title