Haberler

Kocaeli Emniyetinde Rütbe Terfi Töreni

Bir üst rütbeye terfi eden 53 personel için rütbe terfi töreni düzenlendi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden personel için rütbe terfi töreni düzenlendi.

Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, toplumun en önemli ihtiyaçlarından birisinin güvenlik ihtiyacı olduğunu belirterek, bütün devletlerin üzerlerine titrediği ve hatasız bir şekilde sunmaya çalıştığı hizmetlerin başında bu hizmetlerinin geldiğini söyledi.

Güvenliğin olmadığı yerde diğer hizmetlerin de sağlıklı bir şekilde yürütülemeyeceğini anlatan Topaca, bu nedenle güvenlik hizmetini verecek kişilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi ve halkla iletişimlerinin çok önemli olduğunu kaydetti.

Topaca, polislerin sıkıntılarını bildiğini dile getirerek, "Yeri geldiği zemen evine uğramadan, çocuğunu görmeden 3-4 gün hizmetin devam ettiği anlar sık sık oluyor. Arkadaşlarımız şartlar iyileşsin istiyor. Bu konuda son dönemde önemli adımlar atıldı" diye konuştu.

Haziran ayında yaşanan olaylarda bütün polislerin olağanüstü bir gayret içinde çalıştıklarını belirten Topaca, "3-4 gün sokakta uyumak zorunda kaldılar. Biz Kocaeli'de kısa da olsa arkadaşları evlerine göndermeye çalıştık ama Türkiye çapında baktığımız zaman arkadaşları evine göndermesek bile büyük bir fedakarlık içinde olduklarını gördüm" şeklinde konuştu.

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ise Kocaeli'de birlikte çalıştığı polislerle gurur duyduğunu vurgulayarak, bir üst rütbeye terfi edenlerin artık daha çok çalışacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, Kocaeli Jandarma Komutanı Birol Şimşek ve Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, terfi eden personele rütbelerini taktı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Hulusi Çelik Ercan Topaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title