Haberler

Kesmetepe İlköğretim Okulundan Üç Sporcu Milli Takım Seçmelerine Çağrıldı

Adıyaman'ın Besni İlçesi Kesmetepe İlköğretim Okulu'nda Okuyan Üç Öğrenci Milli Takım Seçmelerine Çağrıldı.

Adıyaman'ın Besni ilçesi Kesmetepe İlköğretim Okulu'nda okuyan üç öğrenci Milli Takım seçmelerine çağrıldı.

Adıyaman'da düzenlenen yıldızlar kategorisi ilköğretim futbol turnuvasında, il üçüncüsü olan Kesmetepe İlköğretim Okulu'ndan üç öğrenci milli takım seçmelerine çağrıldı. Kesmetepe İlköğretim Okul takımında oynayan Halil Koca, Sadık Korkmaz ve Seydi Doğan Milli Takım seçmelerine katılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan başkanlığında Kesmetepe İlköğretim Okulu Müdürü Ali Ertürk, Beden Eğitimi Öğretmeni Göksel Çalışkan, Sosyal Bilgisi Öğretmeni Davut Dilmen ile sporcu öğrenciler Kaymakam Hulusi Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

Kazandıkları kupa ve madalya ile ziyarete gelen öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Hulusi Şahin, Adıyaman'da yapılan turnuvada gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencileri, idarecileri ve çalıştırıcı öğretmenleri tebrik etti ve başarılarının devamı dileyerek, Milli Takım seçmelerine çağrılan öğrencilere ise seçmelerde başarı dileklerinde bulundu.

(MÖ-OÇ-Y) 27.02.2008 18:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title