Haberler

Kep Fırlatmadılar, Gül Dağıttılar

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi 2013-2014 döneminde 35 mezun verdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi 2013-2014 döneminde 35 mezun verdi.

İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreni, fakültenin konferans salonunda yapıldı. Törene Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Peker, üniversite protokolü, aileler ve öğrenciler katıldı.

Tören, Faruk Gündoğan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından okul birincisi Elmas Eryiğit, mezun olan öğrenciler adına konuşma yaptı. Eryiğit, "İlahiyatlı olmanın sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek okulumuza veda ediyoruz. Yalnızca yaşadığımız şehri değil, bu ülkeyi değil, bütün ümmeti kucaklayan, tüm dünyayı dert edinen bir çizgimiz olması gerektiğini biliyoruz. Yaptığımız her işi en güzel şekilde yapmaya gayret göstereceğiz" dedi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Peker, "İlahiyat Fakültesi öğrencisi sadece bildiğiyle, öğrendiğiyle yetinmeyen, bildiklerini öğrendiklerini sürekli geliştiren, kendini yenileyen, öğrendiklerini davranışlarına dönüştürebilen bir yapıda olmalıdır. Mezunlarımızın bu özelliğe sahip olarak hayata atılacağına yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu ise, "Mezunlarımıza düşen görev, mümkün olduğu kadar iyiliği, dostluğu ve kardeşliği yaymaktır. Bunları başaracağınıza inanıyorum. Hepinize bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Protokol üyelerinin mezun olan öğrencilere başarı belgelerini ve hediyelerini vermesi ile devam eden tören, öğrencilerin protokol üyelerine gül takdim etmeleriyle sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hüseyin Peker Halis Ölmez Gündoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title