Haberler

Kdz. Ereğli Taksiciler Derneği Kongreye Gitti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Taksiciler Derneği'nin 6. Olağan Kongresi yapıldı.

Karadeniz Ereğli Taksiciler Derneği'nin 6.Olağan Kongresi AKM Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı'nı Zonguldak Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Coşkun'un gerçekleştirdiği kongreye Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, TESKOMB Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ile çok sayıda taksici esnafı katıldı.

118 taksici esnafının oy kullandığı kongrede oyların 76'sını alan mevcut başkan Yücel Oktay'ın listesi güven tazelerken Turan Özcan'ın listesi ise 41 oy aldı.

Kongrede uzun yıllar taksicilik yaptıktan sonra emekliliğe ayrılan 10 kişiye Kdz. Ereğli Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek tarafından takdim edildi.

Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini ifade eden Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay, sonucun Zonguldak, Ereğli ve taksici esnafına hayırlı olmasını diledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muharrem Coşkun Cevdet Civelek Karadeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title