Haberler

Kazaen Kendini Vuran CHP Milletvekilinin Kardeşi Toprağa Verildi

Silahıyla kendini kazaen vurarak hayatını kaybeden CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici'nin kardeşi, Ertuğrul Günay'ın da katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.

Silahıyla kendini kazaen vurarak hayatını kaybeden CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici'nin kardeşi Resul Ekici, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.

Resul Ekici'nin cenazesi, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Morgundan alınarak Asri Mezarlık Morguna konuldu. Ekici'nin cenazesi öğle namazı öncesinde omuzlarda Bahaettin Nakıboğlu Camisine getirildi.

Namaz öncesinde camiye gelen Akif Ekici ile CHP Ankara Milletvekili Hakkı Süha Okay, Tekin Bingöl, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz ve Resul Ekici'nin yakınları taziyeleri kabul etti.

Taziyelerin kabulünün ardından, cenaze namazı kılındı. İmamın "Haklarınızı helal ediyor musunuz?" sözleri üzerine Akif Ekici "helal olsun" diyerek gözyaşı döktü.

Cenaze namazının ardından, Ekici'nin cenazesi Asri Mezarlıktaki aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıpoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

-OLAY-

Ağabeyi Akif Ekici'nin ön seçim çalışmalarına katılmak üzere Antalya'dan Gaziantep'e gelen ve tenis kulübünde arkadaşlarıyla yemek yiyen Resul Ekici (45), Gazi Muhtar Paşa Bulvarı havuzlu kavşak mevkisinde, pantolonunu düzeltmek istediği sırada üzerinde taşıdığı tabancanın ateş alması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Gaziantep Özel Sanko Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Resul Ekici'nin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesi otopsi için Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesini Morguna kaldırılmıştı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title