Haberler

Kayseri Erciyesspor'da Yönetim Sorunu Sona Eriyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor’da yarın Olağanüstü Genel Kurul yapacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor'da yarın Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Uzun zamandır yönetim krizi yaşayanMavi-Siyahlı takıma bu oturum öncesinde işadamı Saffet Külahçı aday oldu.

Uzun süredir yönetim bulunamadığı için kayyum tarafından yönetilen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor'da sahipsizlik yarın son buluyor. Mavi-Siyahlı takım yarın Olağanüstü Genel Kurul ikinci oturumunu yapacak. Bu oturum öncesinde iş adamı Saffet Külahçı başkanlık için adaylığını açıkladı. Böylece uzun süredir sahipsizlik yaşayan Kayseri Erciyesspor'da bir yönetim işbaşı yapmış olacak. Düzenlediği toplantı ile başkan adaylığını açıklayan Saffet Külahçı, "Kayseri Erciyesspor gibi 84 yıllık kulübün kapanmasına gönlümüz razı olmadı. Bugüne kadar bu riski kimse almak istemedi, ama biz taşın altına elimizi koyduk ve böylelikle Kayseri Erciyes Spor Kulübü yönetimine talip olduk. Bu yüzden başta bakanımız Mehmet Özhaseki'ye Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e Melikgazi Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a ve aynı zamanda Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a desteklerinden dolayı teşükker ediyorum. Bu sezon durum ortada. Biz bu takımı 3. Lig'de şampiyon yapmak için geliyoruz önümüzdeki yılda şampiyon etmek için transfer yapacağız Allah'ın izniyle şampiyon olacağız" diye konuştu.

Hürriyet-Yeniköy'de bulunan kulüp tesislerinde yarın saat 11.00'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'a katılım yüksek olması beklenirken, oturumun salon yerine idman sahasında yapılacağı açıklandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Erciyesspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title