Haberler

Kaymakam Yıldırım şehit ailelerini unutmadı

Güncelleme:

Manisa'nın Selendi İlçe Kaymakamı Ali Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla, 1995 yılında Tunceli'nin Hozat ilçesi Aliboğazı kırsalında PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Komando Er Kemal Davulcu'nun Karakozan Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Manisa'nın Selendi İlçe Kaymakamı Ali Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla, 1995 yılında Tunceli'nin Hozat ilçesi Aliboğazı kırsalında PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Komando Er Kemal Davulcu'nun Karakozan Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım, Tunceli'nin Hozat ilçesi Aliboğazı kırsalında PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Selendili Komando Er Kemal Davulcu'nun Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Karakozan Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. Şehit babası Hüseyin Davulcu ile bir araya gelen Kaymakam Yıldırım, "Bugün rengini şehitlerimizin mübarek kanından alan şanlı bayrağımızın gölgesinde millet olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak ve bayramlarımızı özgür ve huzurlu bir şekilde kutluyorsak bunu hayatlarının baharında canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve bu uğurda çarpışan kahraman gazilerimize borçluyuz. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Ramazan Bayramı dolayısıyla vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz ruhları şad olsun" dedi.

Devletin kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen şehit babası Hüseyin Davulcu, "Bizleri her bayram yalnız bırakmıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun. Devletimiz her zaman yanımızda" diye konuştu.

Kaymakam Yıldırım daha sonra İlçe Müftüsü İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt ile birlikte Şehit Komando Er Kemal Davulcu'nun Karakozan'ın kabrini ziyaret ederek dua etti.

Şehit Aile ziyaretine Kaymakam Ali Yıldırım, İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt, İlçe Emniyet Amir Mehmet Sıddık Kırkel, İlçe Jandarma komutan vekili Yusuf Cıbaroğulları katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Yıldırım Hisarcık Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title