Haberler

Kaymakam Tat İçin Veda Yemeği Verildi

Kaymakamlar kararnamesi ile Çanakkale'nin Çan ilçesine tayini çıkan Tekirdağ'ın Muratlı Kaymakamı Yakup Tat için iftarlı veda yemeği verildi.

Kaymakamlar kararnamesi ile Çanakkale'nin Çan ilçesine tayini çıkan Tekirdağ'ın Muratlı Kaymakamı Yakup Tat için iftarlı veda yemeği verildi.

Kaymakamlar kararnamesi ile Çan'a kaymakam olarak atanan Yakup Tat, Muratlı'ya veda etti. Kaymakam Tat onuruna belediye başkanı Nebi Tepe tarafından yemek verildi.

Kaymakam Tat'a Muratlı'ya yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tepe tarafından teşekkür plaketi verildi.

Yaptığı veda konuşmasında 3 yıldır Muratlı'da görev yaptığını ifade eden Kaymakam Tat, "Az önce burada sine vizyon olarak sunmaya çalıştığımız 18- 19 yıllık görev hayatımızın anlatıldığı 15 dakikalık zaman geldi geçti.18 yıl önce rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanında acemi bir kaymakamlığımız vardı. Ardından ekseriyetle Muratlı'da yaptığımız işleri anlatan resimlerimiz vardı. Herhalde üç günlük dünya dedikleri bu olsa gerek. Koskoca 18- 19 yıllık bir hayat,15 dakikalık bir slaytla gelip geçiyor. Muratlı'ya gelişimizin üçüncü yılı gelmiş geçiyor. Bakanlığımız böyle takdir etmiş. Bundan sonraki görevimizi de Allahın izniyle Çanakkale'nin Çan ilçesinde devam edeceğiz. Bu bizim kaderimiz. Biz bu kaderi bu göreve gelirken seçtik, beğendik ve yaşıyoruz." dedi.

Konuşmasının sonunda mesai arkadaşlarına ve tüm misafirlere teşekkür eden Tat, "Buraya gelip bizi onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunarken, eğer hakkım varsa helal ediyorum. Sizin de hakkınız varsa helal edin." dedi.

16.08.2012 09: 58: 36

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yakup Tat Tekirdağ Muratlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title