Haberler

Kaymakam Sezer, Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine bağlı köyleri dolaşıp vatandaşın sorununu dinleyen Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine bağlı köy ve mezraları tek tek dolaşıp vatandaşın sorunun dinleyen Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

İlçe merkezine bağlı köyleri beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret ederek vatandaşın sorunun dinleyen Kaymakam Sezer, akabinde köylerde yapılan yatırımlarda incelemelerde bulunarak, teknik personelden bilgiler aldı.

Ziyaret sonrası değerlendirme yapan Sezer, "İlçemiz merkez ve bağlı köylerimizde yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarda bizlerden destekleri esirgemeyen ve her zaman yanımızdan olan Sayın Valimize ve İl Özel İdaresine teşekkür eder, her zaman imkanlar çerçevesinde vatandaşımızın yanındayız. Bizler vatandaşlarımızın sorunsuz yaşaması için buradayız, vatandaşlarımız her şeyden önemlidir. İlçemiz köylerinde bir ilk olan Aşağı Ekece Köyü Kadın Kültür Merkezi yaklaşık 1 ay önce ihale edildi" dedi.

Akabinde ilçe merkezine bağlı Oymaağaç güzergahındaki köylerde yapımı tamamlanan ve devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Kaymakam Sezer ve teknik personel, çeşitli notlar aldı. Özellikle yolların standartlara uygun olması için hummalı bir çalışmanın devam ettiği görüldü. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Sezer Şanlıurfa Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title