Haberler

Kaymakam Şahin, Kumru'ya Veda Etti

Ordu'nun Kumru İlçe Kaymakamı Ömer Said Şahin, düzenlenen yemekle ilçeye veda etti.

Ordu'nun Kumru İlçe Kaymakamı Ömer Said Şahin, düzenlenen yemekle ilçeye veda etti.

Yaklaşık dört ay önce Kumru ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Said Şahin, kısa zamanda daire amir ve memurları arsında ve vatandaşlarla kurduğu diyalog ile sevilen ve sayılan bir kişi oldu. Kınalı Çay Parkı'nda verilen yemeğe Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, İl Genel Meclisi Üyeleri Cevdet Bayazıt, Cemal Salgut, Cumhuriyet Başsavcısı Ceyhun Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Ömer Bilgin, Hakim Ethem Tahtabacak, Hakime Seçil Seda Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Erkan Sağındık, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, diğer daire amirleri, memurlar ve muhtarlar katıldı.

Yemekten sonra belediye başkanı ve daire amirleri yaptıkları konuşmalar ile Kaymakam Ömer Said Şahin ile ilgili duygularını dile getirdiler.

Belediye Başkanı Ticabi Civelek yaptığı konuşmada, "Kaymakam Said bey, aday kaymakam olmasına rağmen bizlere asıllarını aratmadı. Sadece ben değil tüm Kumru halkımız 'kalabilse de bu kaymakamımız kalsa' diyorlar. Dört aylık bir sürede herkesin gönlünü kazanmış. Daire amirlerimizin ve personelin yüzü gülüyor. Kaymakam beyin kendisine ve böyle bir evlat yetiştirdikleri ve millete kazandırdıkları için anne ve babasına teşekkür ediyorum. Herkes kaymakam olabilir, savcı, hakim olabilir ama adam gibi adam olmak çok önemli. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.

Bu konuşmalardan sonra duygulanan Kaymakam Ömer Said Şahin, herkese teşekkür ettikten sonra, "Hakkınızı helal edin" dedi.

Kumru Kaymakamlığı personeli, Kumru Müftülüğü adına Müftüsü Abdullah Pamuklu Kaymakam Şahin'e birer hediye takdim ettiler. Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek ise hizmetlerinin anısına Kaymakam Şahin'e bir plaket sundu. Kaymakam Ömer Said Şahin, veda yemeği sonrası herkesle tek tek görüşerek vedalaştı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ticabi Civelek Kınalı Kumru Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title